За нас

Запознайте се със Студио Бионд и споделете нашата страст – красивата и поддържана коса!

Почувствайте се специални и красиви в Студио Бионд

Студио Бионд е основано през 2001 година от майстор фризьор Милена Братанова. Създадохме това място с много любов към красотата и уюта, така че вашето преживяване при нас да е изключително приятно.

Нашият дългогодишен опит, постоянното ни усъвършенстване чрез посещения на семинари и обучения за новите техники и тенденции, както и козметиката на водещи брандове в грижата за косата гарантират вашето висококачествено и пълноценно изживяване в салона, както и безупречен краен резултат.

Нашата мисия е вашият перфектен външен вид!

СТИЛ

Бъдете себе си и подчертайте своя собствен стил с наша помощ. Ще се погрижим не само за безупречния ви външен вид, а и за вашето самочувствие.

КЛАСА

Стремим се винаги да сме в крак с последните модни тенденции и да разширяваме знанията и уменията си. Работим само с висок клас козметични марки.

ИНДИВИДУАЛНОСТ

Знаем как да подчертаем вашия собствен стил и в същото време да не загубим нашата индивидуалност, влагайки много любов и страст в работата си.

Галерия

Разгледайте част от нашата работа и се уверете, че сте открили точното място за себе си.

Стайлинг
Кичури
Боядисване и подстригване
Кичури
Официална прическа

Екипът на Студио Бионд

Милена Братанова - майстор фризьор
Милена Братанова
Майстор фризьор

Собственик и майстор фризьор в Студио Бионд. Основател на Академия Бионд. Нейната амбиция е да създава цялостни визии на клиентите си чрез индивидуално внимание към детайла и тяхната личност. Вдъхновява се от най-новите тенденции в модата и дизайна.

Диана Станева - маникюрист
Диана Станева
Маникюрист

За нея ноктопластиката е изкуство, а тя е художникът, творящ с четка 1мм. Страстта й са дългите, изваяни нокти, върху които да илюстрира цветното си въображение.

Илина Василева - козметик
Илина Василева
Козметик

Нейна страст са добре оформените и подчертани вежди. За нея е важно клиентите, поглеждайки се в огледалото, да виждат най-доброто от себе си! Мотивацията за нея е да вижда усмивките върху лицата след постигнатия резултат.

студио Бионд

Понеделник - Събота

10:00 - 19:00

Неделя

Почивен ден

Контакти

Телефон

Email

Адрес

гр. Враца ул. Генерал Леонов 76